h

WMO in Gemert-Bakel

Dit dossier bevat documenten betreffende het functioneren van de WMO binnen gemeente Gemert-Bakel.

31 juli 2016

Waarom niet alle keukentafelgesprekken opnieuw?

In de laatste vergadering van de gemeenteraad voor de zomervakantie stond de jaarrekening van 2015 centraal. Met name de 3.5 milj. euro die over zijn in 2015.

Lees verder
2 juli 2016

2,4 miljoen sociaal gemeentegeld niet voor ander doel gebruiken

De gemeente Gemert-Bakel lijkt uit een diep financieel dal opgekrabbeld te zijn. Met de presentatie van de jaarrekening 2015 kon het gemeentebestuur trots victorie kraaien, want er was een overschot van maar liefst 3.576.000 euro.

Lees verder
29 juni 2015

Ook steun uit Gemert-Bakel voor ‘Red de zorg’

GEMERT-BAKEL - Ook mensen uit Gemert-Bakel hebben handtekeningen gezet tegen de forse bezuinigingen in de zorg.

Lees verder
13 februari 2014

Echte Wmo-deskundigen zijn de mensen

‘Echte Wmo-deskundigen zijn de mensen’. Met deze woorden gaf Spencer Zeegers aan, gesteund door mensen uit zijn publiek, dat cliënten zelf goed kunnen aangeven wat hun behoeften zijn.
Niet de zogenaamde deskundigen, met in hun tas objectieve criteria. Nee, mogelijke cliënten in samenwerking met de wijkverpleegkundige en huisarts moeten bepalen of iemand gebruik kan maken van een Wmo-voorziening.

Lees verder
20 januari 2014

Info-avond over WMO in Gemert; meld je aan

De SP Gemert-Bakel houdt een voorlichtingsavond over de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO).  De heer Spencer Zeegers, WMO-specialist van de SP, komt uitleggen hoe de landelijke regels nu zijn. Ook geeft hij inzicht hoe die regels in de toekomst worden – voor zover ze bekend zijn.

Lees verder

U bent hier