h

Nieuws van de afdeling

4 mei 2020

ENQUÊTE OPENBAAR VERVOER

Foto: SP

Omdat de SP uit verschillende hoeken berichten krijgt over verslechtering van de kwaliteit van het openbaar vervoer, starten wij een onderzoek naar de ervaringen van reizigers en niet-reizigers.

Lees verder
29 april 2020

ONZE ZORG VERDIENT MEER DAN ALLEEN APPLAUS

Foto: SP

Zorgverleners verdienen onze grootste waardering voor de inzet die ze leveren om het coronavirus te bestrijden. Deze crisis laat ons weer zien hoe belangrijk goede zorg is.

Lees verder
29 april 2020

Stop de huurverhoging

Juist in de coronacrisis komen mensen in de problemen door een hogere energierekening, hoge huurprijzen of de staat van hun woning. Ondertussen gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog. We betaalden al veel te veel en we gaan straks nóg meer betalen.

Lees verder
3 april 2020

Applaus voor de helden ..... Maar wat daarna?

Een van de meeste ervaren bestuurders van de SP, de wethouder van Heerlen, geeft zijn kijk op de huidige coronacrisis. Hij laat zien waar het neoliberale beleid van de afgelopen 4 decennia toe heeft geleid.

Lees verder
20 december 2019

Meldpunt nieuwe dienstregeling

Er komen al veel klachten binnen over de nieuwe dienstregeling. Reizen van 25 minuten die nu ruim 1 uur duren, plekken die niet meer zonder gebruik te maken van een taxi bereikbaar zijn, etc.
Op andere routes zijn er juist verbeteringen.

Lees verder
4 november 2019

Verder zonder SP fractie

In het Gemerts Nieuwsblad en het ED was al eerder te lezen dat de SP fractie in de gemeenteraad uit de SP gestapt is en verder gaat als een lokale partij. De 3 fractieleden konden niet langer leven met het idee dat ze nu veel energie investeren in het raadswerk en de kans lopen een volgende keer niet met de raadsverkiezingen mee te mogen doen. Ze ontlenen deze gedachte aan het feit dat de SP een actiepartij is en naast het politieke werk ook de straat op gaat. De consequentie voor de raadsleden is dat ze hun lidmaatschap van de SP op hebben gezegd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier