h

Nieuws uit 2016

18 december 2016

Heeft u de brief huishoudelijke ondersteuning gekregen?

In de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 29 november maakte een gemeenteraadslid de opmerking dat niet alle mensen die huishoudelijke ondersteuning krijgen door de gemeente benaderd waren. Er was n.l. beloofd door wethouder Bevers dat alle mensen geïnformeerd zouden worden over de nieuwe aanpak bij de toekenning van huishoudelijke hulp.

Lees verder
9 oktober 2016

Marcogas Bakel veel gevaarlijker dan de mileuvergunning aangeeft

Foto: SP Gemert-Bakel

BAKEL - Op 14 september 2016 heeft de Raad van State (RvS) uitspraak gedaan, over de op 12 mei 2015 verstrekte milieuvergunning aan Marcogas in Bakel voor de uitbreiding tot 180 ton gasopslag.

Lees verder
20 september 2016

SP Gemert-Bakel present op Gemert Mert

Foto: Frank

Ook de SP Gemert-Bakel presenteerde zich op 11 september op Gemert-Mert. Er was volop aandacht voor steun voor een Nationaal Zorgfonds, zonder eigen ricico.

Lees verder
4 september 2016

Weg met het eigen risico in de zorg; voor een Nationaal Zorgfonds!

GEMERT-BAKEL – Het eigen risico van 385 euro per jaar voor de zorg wordt afgeschaft. Tenminste, als het aan de SP ligt. Ook de kiezer kan er zich in maart 2017 over uitspreken, tijdens de Tweede Kamerverkiezing. Het staat zeker in het SP-verkiezingsprogramma.

Lees verder
2 september 2016

Leden SP Gemert-Bakel bespreken koers landelijke SP

Leden van de SP Gemert-Bakel kunnen invloed uitoefenen op het concept-verkiezingsprogramma van de landelijke SP. De SP Gemert-Bakel bespreekt eventuele wijzigingen op het concept-programma en de SP-kandidatenlijst tijdens twee ledenvergaderingen. Deze zijn gepland op de woensdagen 26 oktober en 7 december. Locatie en tijdstip worden nog bekend gemaakt. De eerder aangekondigde ledenvergadering van 14 september komt hiermee te vervallen.

Lees verder
31 juli 2016

Waarom niet alle keukentafelgesprekken opnieuw?

In de laatste vergadering van de gemeenteraad voor de zomervakantie stond de jaarrekening van 2015 centraal. Met name de 3.5 milj. euro die over zijn in 2015.

Lees verder

Pagina's

U bent hier