h

Nieuws uit 2015

15 oktober 2015

Bestuur SP Gemert-Bakel versterkt

Het bestuur van de SP Gemert-Bakel is versterkt. In een ledenvergadering zijn twee nieuwe bestuursleden gekozen. Het gaat om Jan Hoevenaars uit Elsendorp en Chris Remmers uit Bakel.

Lees verder
5 oktober 2015

Er is genoeg voor iedereen

Foto: SP

Kijk naar Emile Roemer op youtube over eerlijker heffing van belasting - vooral bij de mega-rijken. Er is genoeg voor iedereen.

Lees verder
10 september 2015

Ontmoet de SP op Gemert Mert

Foto: SP Gemert Bakel

Wie zondag Gemert Mert bezoekt, is ook welkom bij de kraam van de SP Gemert-Bakel in de Nieuwstraat. Voor een praatje over de lokale of landelijke politiek. Voor informatie over de SP. Om lid te worden en zo de linkse politiek in Gemert-Bakel te versterken – het kan zondag allemaal. Ook is er SP-tomatensoep en een ballon voor de jeugd. Graag tot ziens, zondag, op Gemert Mert.

Lees verder
4 september 2015

Wordt het Sharon of Ron

Wie volgt Jan Marijnissen op als voorzitter van de SP? Wordt het  kamerlid Sharon Gesthuizen (39) uit Den Haag of Ron Meyer (33), vakbondsman en SP-voorzitter in Heerlen? Een nieuwe generatie aan het roer. Ook de SP Gemert-Bakel mag daarover meepraten, totdat in november op een congres de beslissing valt. De Gemert-Bakelse SP-ers worden daarom uitgenodigd om de discussie aan te gaan over de eerste congresstukken.

Lees verder
2 september 2015

Gratis treinkaartje bij deelname aan ‘Red de zorg’

De SP en de FNV willen echte banen in de zorg en geen bezuinigingen. Daarom is er op zaterdag 12 september – kort voor prinsjesdag – een demonstratie “Red de Zorg” in Amsterdam. Op de website van de FNV www.fnvvoorzorg.nl kunnen deelnemers zich aanmelden en een gratis treinkaartje naar Amsterdam aanvragen.

Lees verder
1 september 2015

Nieuw bestuur SP Gemert-Bakel

Door besluiten van de ledenvergadering van de SP Gemert-Bakel einde juni is het bestuur van de afdeling gewijzigd. Het bestuur bestaat nu uit Therese van den Eventuin (organisatiesecretaris); Marius Vos; Frank van de Mortel (penningmeester); Jan Timmers en Bertus van Berlo (voorzitter).

Lees verder

Pagina's

U bent hier