h

Nieuws uit 2012

14 december 2012

Ongelofelijk

Het kabinet- Rutte II, het Waterschap en ook de gemeente: allemaal willen ze in 2013 de inwoners van Gemert-Bakel financieel verder uitknijpen. En niet omdat ze zelf zo’n fantastisch beleid voeren. Neem de gemeente Gemert-Bakel. Het college van B&W maakt een rondje door zalen van Gemert-Bakel. Om uit te leggen hoe onze bestuurders de laatste jaren met onze euro’s zijn omgegaan. En dat is ongelofelijk onverantwoord, zo blijkt. Als de gemeente een bedrijf was, dan was het nu waarschijnlijk failliet. En was de gemeente een gezin, dan zat het nu waarschijnlijk net niet in de bijstand (want nog te veel grond en gebouwen in bezit).

Lees verder
25 oktober 2012

Mestfabriek? Nee, bedankt!

Wie door het buitengebied van Gemert-Bakel fietst, ruikt ze wel eens: enkele van de ongeveer 200 duizend varkens in Gemert-Bakel en 1,4 miljoen kippen. Deze dieren produceren meer mest dan de grond kan verdragen. In Gemert-Bakel ongeveer 711 miljoen kilo mest per jaar. Daarom zien we mestsilo’s in het landschap . En ook horen we daarom de roep om het bouwen van een mestvergistingsfabriek in Gemert-Bakel. Volgens de SP Gemert-Bakel moeten we dat niet willen. Wij zeggen: mestfabriek? Nee, bedankt!

Lees verder
24 september 2012

Mevrouw School winnaar prijsvraag door 2890 SP-stemmen

De winnaars van de jaarmarktprijsvraag van de SP Gemert-Bakel zijn bekend. Het zijn mevrouw H. School uit Gemert (cadeaubon), de heer V. Hendrikx uit Eindhoven (CD-bon) en Juliette (14) uit Boekel (CD-bon).

Lees verder
13 september 2012

Uitslagen van Gemert-Bakel bij verkiezing Tweede Kamer

De SP heeft een kleine plus van 182 stemmen gehaald ten opzichte van de verkiezingen in 2010. Het totaal aantal stemmen in 2012 was 2890 (was 2708 in 2010). een stijging van 16,5% naar 17,6%. Met dit resultaat is de SP de tweede partij geworden in Gemert-Bakel na de VVD. Wij zijn de PVDA nipt voorgebleven.

Lees verder
12 september 2012

Verkiezingsavond in de Bunker voor alle SP stemmers

De verkiezingen voor de tweede kamer zijn lange tijd niet zo spannend geweest als dit jaar.
Dat is ook niet verwonderlijk, want er valt echt iets te kiezen. Wordt het asociale beleid van dit kabinet voortgezet of laten de Nederlanders zien dat ze het beu zijn en een meer sociale koers wensen?
Een koers waarbij de mensen weer op de eerste plaats komen.

Lees verder
12 augustus 2012

SP KANDIDAAT KAMERLID ERIK DE VRIES NEEMT DEEL AAN POLITIEK CAFE GEMERT-BAKEL

Erik de Vries, kandidaat kamerlid voor de SP en nummer 26 op de lijst van de SP zal op 5 september a.s deelnemen aan het Politiek Cafe in Gemert-Bakel.
Erik is fractievoorzitter van de SP-fractie Helmond. Hij is 26 jaar en woont al zijn hele leven in Helmond. Hij is opgegroeid in de wijk Rijpelberg, maar woont sinds kort in Brouwhuis. Hij is maatschappelijk werker van beroep. Sinds begin 2002 is Erik lid van de SP en is hij medewerker bij het wekelijkse spreekuur van de partij in Helmond.

Lees verder

Pagina's

U bent hier