h

Wordt het Sharon of Ron

4 september 2015

Wordt het Sharon of Ron

Wie volgt Jan Marijnissen op als voorzitter van de SP? Wordt het  kamerlid Sharon Gesthuizen (39) uit Den Haag of Ron Meyer (33), vakbondsman en SP-voorzitter in Heerlen? Een nieuwe generatie aan het roer. Ook de SP Gemert-Bakel mag daarover meepraten, totdat in november op een congres de beslissing valt. De Gemert-Bakelse SP-ers worden daarom uitgenodigd om de discussie aan te gaan over de eerste congresstukken.

Dit gebeurt op dinsdag 15 september in het gebouw van speeltuin ’t Zonnehoekje, aan de Dr. Douvenstraat in Gemert. Aanvang  19.30 uur.

Natuurlijk gaat het dan niet alleen over de nieuwe landelijke voorzitter. Ook andere congrespunten en lokale onderwerpen komen aan bod. Verkiezing van nieuwe bestuursleden bijvoorbeeld en de doelen die de SP Gemert-Bakel de komende jaren wil bereiken.

In discussie

SP-leden uit Gemert-Bakel kunnen met Sharon en Ron in discussie op dinsdag 22 september. In de Verkadefabriek (Boschdijkstraat 45) in Den Bosch houden ze dan een debat met elkaar en met de leden uit zuidelijk Nederland en Gelderland. De inloop is om 19.30 uur; het begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Je moet zelf voor vervoer zorgen.

Let op! Wie er bij wil zijn moet zich vooraf aanmelden bij de SP Gemert-Bakel, per mail of telefoon: gemert-bakel@sp.nl of 06 3729 0561. Aanmelden uiterlijk vrijdag 11 september.

SP Gemert-Bakel

Reactie toevoegen

U bent hier