h

SP aanwezig op de jaarmarkt met een klaagmuur

12 september 2011

SP aanwezig op de jaarmarkt met een klaagmuur

De SP kraam was op de jaarmarkt 2011 present met een klaagmuur, met als doel dat bezoekers van de kraam hun ongenoegen konden uiten op een stukje papier en dat op de klaagmuur bevestigden. De foto hierboven geeft nog een vrij lege klaagmuur te zien, maar binnenkort wordt deze foto vervangen door de volle klaagmuur met klachten van allerlei aard.

De resultaten van de klachten weergegeven op de klaagmuur worden hieronder op een rijtje gezet.
Buiten dat er over de WMO, Wajong en PGB afgebleven moest worden zijn er ook nog wat andere zaken die mij opvielen.
Over het plantsoen/groen beleid zijn er toch vele zorgen onder de Gemert-Bakelse mensen. Dit beleid van kaalslag van perken en dan het inzaaien van gras in de plaats hiervan baart zorgen. Mijn mening is dat, onze gemeentebestuur inzet op bijvoorbeeld het bevorderen van het toerisme in ons dorp en aan de andere kant een kaalslag voorziet wat in mijn ogen nou niet voor dat toerisme gunstig is.
Ook dat het toch veel geld gekost heeft om deze groenvoorziening te realiseren en deze investering nu teniet gedaan worden. Ook blijkt dat de brandweer word ingezet om de nieuwe grasvelden bij aanhoudende droogte nat te houden, hoe zo bezuinigen??
Buiten dat Harry Verkampen moet opstappen, de jeugd op de fiets moet worden aangepakt ivm bellen en roekeloos weggedrag, dat SP-leden een winkelwagen muntje willen hebben [inmiddels besteld], dat alle rijke Grieken hun geheime bankrekening openbaar moeten maken en het tegoed terug storten, tegen betaald parkeren in Gemert centrum zijn, springen er twee zaken uit.

A. Dat steeds wisselende contactpersonen aan het WMO loket de zaken behartigen; en
B. Veel mensen de SP zien als bruggenbouwer in de Gemertse politiek. Waarvan akte!

U bent hier