h

Onderzoek functioneren WMO binnen Gemert-Bakel

1 november 2011

Onderzoek functioneren WMO binnen Gemert-Bakel

De SP afdeling Gemert-Bakel is dit jaar gestart met een onderzoek naar het functioneren van de WMO binnen onze gemeente. Vooral de kwaliteit van de dienstverlening wordt door de kerngroep aan een nauwgezet onderzoek onderworpen. Het doel van dit onderzoek is om eventuele misstanden, bureaucratie en ervaringen te bundelen en de uitslag in een rapport aan te bieden aan B&W van Gemert-Bakel.

Om zoveel mogelijk antwoorden te krijgen van hen die gebruik maken van de WMO is er een uitgebreide vragenlijst opgesteld. Het is de bedoeling dat leden van de kerngroep de WMO zorgafnemers thuis bezoeken om zo een goed overzicht te krijgen van de kwaliteit van de dienstverlening op huishoudelijke taken en eetvoorziening.

Ook worden huisartsen, maatschappelijk werk, Seniorenvereniging en Impuls benaderd om antwoorden te geven op vragen over hun ervaringen bij het aanvragen van zorg en andere ondersteuning voor hun cliënten.

Op korte termijn zullen deze vragenlijsten op deze website gepubliceerd worden en kunnen belanghebbenden deze online invullen waardoor wij een nog beter inzicht krijgen in het reilen en zeilen van de WMO binnen onze gemeente.

U bent hier