h

Ook genoeg van dit kabinet?

11 november 2013

Ook genoeg van dit kabinet?

Ook genoeg van dit kabinet?

Protesteer mee vanuit Gemert-Bakel!

Hebt u ook genoeg van het bezuinigingsbeleid van het kabinet Rutte 2? Laat dat zien! Protesteer mee op zaterdag 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De FNV organiseert dan een grote protestactie en manifestatie van 11 tot 15 uur.

Bij voldoende belangstelling organiseert de SP Gemert-Bakel een bus vanuit Gemert naar de Jaarbeurs. Iedereen uit Gemert-Bakel die wil gaan protesteren in Utrecht kan met deze bus mee. Dus niet alleen leden van de SP. De kosten daarvoor zijn 10 euro per persoon, naar Utrecht en terug. De overige kosten voor de bus zijn voor de SP Gemert-Bakel.

Geef jezelf samen met vrienden en/of familie op door per persoon 10 euro over te maken op rekeningnummer Rabobank   1623.75.301  t.n.v.   Socialistische Partij. Vermeld bij aanmelding van meerdere personen tegelijk de namen van alle deelnemers erbij. Het bedrag moet uiterlijk maandag 25 november op de rekening van de SP Gemert-Bakel staan.

Als het busvervoer vanuit Gemert misschien toch niet doorgaat, wordt het overgemaakte geld teruggestort op uw rekening. Berichtgeving hierover vindt plaats via de media en de website van de SP Gemert-Bakel. Gaat het busvervoer wel door, dan volgt nadere info via dezelfde weg, zoals de exacte opstapplaats. De bus vertrekt waarschijnlijk rond 9.30 uur.

De FNV wil koopkracht en werk. Want bezuinigen is geen werk! Zie ook www.koopkrachtenechtebanen.nl

En om met de SP te spreken:

“Blijf niet mokkend aan de kant staan
Stel een daad en toon je moed
Laat je woede hand in hand gaan
met het goede dat je doet”

Reactie toevoegen

U bent hier