h

SP-stemmers Gemert-Bakel bedankt!

26 maart 2015

SP-stemmers Gemert-Bakel bedankt!

GEMERT-BAKEL - Bij de Provinciale Staten verkiezingen van 18 maart is de SP in Gemert-Bakel als 2e partij uit de stembus gekomen. Ondanks de mindere opkomst was het de SP in Gemert-Bakel die bij de grotere partijen het minste stemverlies had.  De SP heeft zich daarmee in Gemert-Bakel goed staande weten te houden tijdens de verkiezing.  Procentueel zijn we zelfs gestegen van 17,16 naar 18,64 procent van het totaal aantal stemmen in Gemert-Bakel. Dit betekent dat veel mensen in Gemert-Bakel de betrokkenheid en de ideeën van onze SP steunen.

Het zou prima zijn als er nu naast  SP-stemmers  nog meer SP-stemmers en dóeners zouden opstaan.

Sociaal hart

Hier bedoelen we mee dat de SP op zoek is naar die Gemert-Bakelnaren die een sociaal hart hebben en zich willen inzetten op het politieke front.  Begin 2018 gaan we weer een nieuwe gemeenteraad kiezen. 2015 en 2016 zijn onder andere daarom zeer belangrijke jaren voor de SP in Gemert-Bakel.

We hopen dat meer actieve dorpsgenoten zich melden bij de SP om de politieke strijd aan gaan in de gemeenteraad.  Mensen die zich willen inzetten als belangenbehartiger van de burger van Gemert-Bakel en niet alleen voor het pluche gaan. De SP Gemert- Bakel zorgt er voor dat potentiele kandidaten een gedegen en deskundige opleiding hiervoor krijgen.

Is de interesse gewekt? Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website.

SP 9 zetels in Brabant

De kiezer in Brabant beloonde de SP-Brabant op 18 maart met 9 van de 55 Brabantse  zetels, een stijging van 1. De SP is daarmee even groot als het CDA en heeft een zetel minder als de grootste partij in Brabant, de VVD. Hoe nu het dagelijks bestuur van de provincie er uit gaat zien, moet de komende dagen blijken. Het is jammer dat we niet de grootste in Noord-Brabant zijn geworden ondanks dat dit in de peilingen was voorspeld. Maar uiteindelijk is de keuze van de kiezer de echte peiling. De SP zal uiteraard weer willen meebesturen om er voor te  zorgen dat het SP-geluid te horen is in de provincie.

SP - stemmers bedankt!

SP Gemert-Bakel  www.gemert-bakel.sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier