h

Wat een succes! Dank je, SP-stemmers!

5 april 2018

Wat een succes! Dank je, SP-stemmers!

Zo maar in één keer met 3 zetels in de gemeenteraad. Boven verwachting. We hadden misschien op 1-2 zetels gerekend, maar dat we zoveel aanhang hebben in Gemert-Bakel, hadden we niet verwacht. Bedankt voor uw stem en het vertrouwen in ons.

 Vanaf deze plek willen we ook iedereen bedanken die ons met dit resultaat heeft gefeliciteerd. En hierbij mogen we zeker ook de collega fracties vermelden, die onze winst sportief hebben opgevat. Onze felicitaties voor het CDA, de Dorpspartij en de VVD. Spijtig dat de Lokaal Realisten-D66 minder zetels hebben gekregen en de PvdA niet is teruggekomen.

Aan onze fractie de opdracht om het geluid van onze kiezers te laten horen in de gemeenteraad. Een kritisch geluid, een ander geluid, een geluid dat doorklinkt en waar rekening mee gehouden wordt.

Maar wij willen meer. Alleen in de raad zitten is voor ons niet genoeg. Het raadswerk is voor ons een middel om een socialere samenleving te krijgen. Wij willen er ook direct zijn voor iedereen door middel van hulp, advies en ondersteuning. Of het nu ondersteuning is bij een keukentafelgesprek, het helpen bij een actie die op touw gezet moet worden, media-aandacht krijgen voor een probleem, het maakt niet uit. Wij helpen.

U merkt, het echte werk begint nu pas. In de gemeenteraad, maar vooral ook daarbuiten.

De eerste stap die we zetten is op 11 april als we in gesprek gaan met de inwoners van Handel in de Bron. We stellen ons voor gewoon gezellig onder het genot van een kop koffie te praten over alle zaken van Handels belang, maar ook over persoonlijke problemen. Heeft u vragen, ideeën, maar ook advies aan ons dan bent u van harte welkom vanaf 19.30 uur in de foyer van de Bron. Je hoeft geen lid van de SP te zijn, iedereen is welkom. Ook andere inwoners van onze gemeente mogen komen.

In de toekomst zijn we van plan alle kernen te bezoeken, zodat we overal horen wat er leeft en we wat u zegt, vertalen naar het bovengenoemde geluid in de gemeenteraad.

Marius Vos

Voorzitter SP Gemert-Bakel

Wilt u een persoonlijk gesprek voor hulp of ondersteuning of mocht u lid willen worden, dan kan dat via de website www.gemert-bakel.sp.nl. Wij kunnen ook bij u langs komen voor een informatief gesprek over onze afdeling. Bel dan naar 06-23234859.

Reactie toevoegen

U bent hier