h

Maarten Everling lijsttrekker voor de SP bij de provinciale statenverkiezing

14 maart 2019

Maarten Everling lijsttrekker voor de SP bij de provinciale statenverkiezing

Foto: SP

De wachtlijsten in de jeugdzorg worden alsmaar langer. Steeds meer mensen hebben moeite om een betaalbare woning te vinden. Het openbaar vervoer wordt voor veel mensen onbetaalbaar. Mensen voelen zich niet gehoord door de politiek.

Dat zijn allemaal gevolgen van politieke keuzes. Maar niet de keuzes van de SP! De SP staat pal voor referenda. Wij willen stoppen met de marktwerking in het openbaar vervoer. We sluiten onze ogen niet voor de problemen in de jeugdzorg of woningmarkt. De SP kiest voor een sociaal en rechtvaardig Brabant, waar iedereen mee kan doen!

Voor een nadere kennismaking met kandidaten en het complete programma gaat u naar de website van SP Noord-Brabant en voor de campagnevideo klikt u op de afbeelding.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier